Energy Monitoring

 

Energiedienst

Energiebeheer

Als het energiemonitoringsysteem eenmaal operationeel is, moet het uiteraard ook beheerd worden. Dit is uiteindelijk de kern van onze energiedienst, omdat de monitoring uiteindelijk natuurlijk moet zorgen voor inzicht en energiebesparing. Energiebeheer bieden wij aan op basis van een prijs per meetpunt, waarvoor wij het volgende verzorgen:

Softwarelicentie

Dit omvat de licentie voor het gebruik van de webbased eSight software die bij De Kleijn draait. Hiermee heeft u via een eigen inlognaam met wachtwoord toegang tot de website, waar u uw verbruiksgegevens kunt zien en bijvoorbeeld de analyses en rapporten kunt oproepen die wij voor u hebben ingericht.

Hosting en onderhoud

Wij zorgen er voor dat de online monitoringsdienst bereikbaar blijft en dat de nodige sofware updates worden uitgevoerd. Tevens nemen wij de benodigde actie als bijvoorbeeld de datacommunicatie van één of meerdere meerdere meters verstoord is. Ook verzorgen wij de back-up voorziening van de meetdata.

Support bij energiebeheer

Afhankelijk van het aantal meetpunten bieden wij standaard een aantal uren per jaar support bij energiebeheer. Hierbij helpen wij u om op basis van de energiemotoring de mogelijkheden te identificeren om daadwerkelijk energie te besparen. Vanwege onze expertise op het vlak van energie- en procestechniek zijn wij in staat om de energieverbruiken te interpreren op aannemelijkheid. Wij wijzen u op afwijkingen in het energieverbruik, zodat u in staat bent om gericht tot actie over te gaan. Als er behoefte is aan meer supporturen dan behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden.