Energy Monitoring

 

Nieuws

Energymonitoring.nl gelanceerd!

18-03-2013

Sinds maandag 18 maart is de website EnergyMonitoring.nl online. EnergyMonitoring is een initiatief van De Kleijn Energy Consultants & Engineers. Wij bieden industriële ondernemingen energiemonitoringsdiensten aan op basis van de energiemanagement software eSight. Een professioneel energiemonitoringsysteem tegen lage kosten, dat is waar wij naar streven.

Energiedienst

Onze energiedienst omvat het opzetten en beheren van uw energiemonitoringsysteem. U krijgt inzicht in uw energieverbruik en de mogelijkheden om energie te besparen. De Kleijn maakt uw verbruik online zichtbaar en legt via analyses verbanden tussen bijvoorbeeld verbruik en productie. De data en analyses worden in heldere grafieken en rapporten gepresenteerd zodat u direct ziet waar de besparingsmogelijkheden liggen. De Kleijn verzorgt ook de dataverzameling op locatie of via uw netbeheerder.

eSight

Wij maken voor onze energiedienst gebruik van het webbased programma eSight. Een gebruiksvriendelijk en krachtig systeem waarmee u inzicht krijgt in uw energieverbruik en de mogelijkheden om energie te besparen. eSight is in staat om data uit allerlei beschikbare bronnen op te halen, zoals dataloggers, SCADA, gebouwbeheersystemen of rechtstreeks van de netbeheerder. Investeren in hardware is hierdoor vaak overbodig. Bovendien hoeft u geen software aan te schaffen, want deze draait op onze server. Hierdoor heeft u tegen geringe kosten de beschikking over een professioneel energiemonitoringsysteem.

EnergyMonitoring.nl

De website EnergyMonitoring.nl maakt u wegwijs in de wereld van energiemonitoring. U kunt alle achtergronden en aspecten van energiemonitoring terugvinden, de uitgebreide mogelijkheden van eSight worden geschetst en wij vertellen hoe wij u van dienst kunnen zijn.